Mezinárodní obchod v energetice a jeho vliv na norskou ekonomiku - Ambrož, Jiří; Bolotov, Ilya; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Práce analyzuje vliv mezinárodního obchodu v oblasti energetiky na ekonomiku Norska s užším zaměřením na vliv obchodu s ropou a zemním plynem. První kapitola se věnuje mezinárodnímu obchodu s energetikou, druhá norské ekonomice a postavení energetiky v jejím rámci. Třetí kapitola se zabývá způsoby, jakými mezinárodní obchod v oblasti energetiky ovlivňuje norskou ekonomiku jako celek.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses