Simulace skladu - Dědeček, Jiří (2018)
První část této diplomové práce je věnována základním pojmům a principům v oblasti simulací a simulačních programů, a dále také popisu manipulační techniky včetně přehledu moderních trendů v této oblasti. Praktická část si pak dává za cíl pomocí simulačního programu SIMIO aplikovat postupy popsané v teoretické části na příkladu chodu skladu a pomocí simulačních experimentů ověřit navrženou změnu procesu v tomto skladu. Výsledky těchto experimentů v závěrečné části interpretovány a jejich základě navržena případná vhodná změna procesu pro zajištění bezproblémového chodu skladu.