Simulace skladu - Dědeček, Jiří; Dlouhý, Martin, 1970-; Kuncová, Martina, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
První část této diplomové práce je věnována základním pojmům a principům v oblasti simulací a simulačních programů, a dále také popisu manipulační techniky včetně přehledu moderních trendů v této oblasti. Praktická část si pak dává za cíl pomocí simulačního programu SIMIO aplikovat postupy popsané v teoretické části na příkladu chodu skladu a pomocí simulačních experimentů ověřit navrženou změnu procesu v tomto skladu. Výsledky těchto experimentů v závěrečné části interpretovány a jejich základě navržena případná vhodná změna procesu pro zajištění bezproblémového chodu skladu.
Vedoucí práce: Martin Dlouhý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses