Trh energetických nápojů v ČR - Plánka, Jakub; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato práce se zabývá trhem energetických nápojů v České republice. Hlavním cílem této práce je pomocí analýzy dostupných dat a následného vlastního výzkumu zhodnotit, jaká je situace na tomto trhu a na základě zjištění provést segmentaci spotřebitelů energetických nápojů. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. První kapitolou je teoretická část, ve které jsou uvedeny teoretické poznatky a pojmy potřebné pro další části této práce. Druhá kapitola se věnuje představení trhu energetických nápojů a zhodnocení sitauce na něm pomocí PEST analýzy a Analýzy 5F, dále jsou v této kapitole představeni největší hráči tohoto trhu a Marketingový mix 4P z pohledu trhu jako celku. Třetí kapitola představuje výsledky vlastního výzkumu, na základě kterých byla prodvedena segmentace spotřebitelů.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses