Využití technik vizualizace velkých grafů pro zobrazení schémat RDF datasetů - Suk, Pavel; Dudáš, Marek; Hradil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá kompletní modernizací webové aplikace LodSight. Účelem této práce je nejprve analyzovat techniky pro zobrazení velkých grafů, poté vybrat nejvhodnější metodu pro vizualizaci schémat RDF datasetů, následně zvolenou metodu aplikovat na již existující nástroj LodSight a výsledek práce porovnat se současným stavem nástroje. Práce navíc vylepšuje uživatelské prostředí, a tím zefektivňuje a zjednodušuje práci s ním.
Vedoucí práce: Marek Dudáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: znalostní a webové technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses