Spotřebitelské chování a jeho vliv na sdílenou ekonomiku - Moravcová, Lenka; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá spotřebitelským chováním, resp. sdílenou ekonomikou. Práce se věnuje analýze těchto dvou pojmů a jejich vlivu, který mají vůči sobě navzájem. Cílem je prokázání vlivu spotřebitelského chování na služby sdílené ekonomiky a dokázání toho, že značný rozvoj sdílené ekonomiky v posledních letech úzce souvisí s vývojem, resp. změnou spotřebitelského chování. Závěr práce se věnuje také doporučení pro oblast sdílené ekonomiky.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses