Marketingové aktivity spoločnosti Flixbus - Striežencová, Jana (2018)
Diplomová práca sa zaoberá trhom autobusovej dopravy na území Českej a Slovenskej republiky a marketingom týchto služieb. Konkrétne je zameraná na nemeckého autobusového dopravcu FlixBus, ktorému sa vďaka unikátnemu biznis modelu a expanzii na nové trhy podarilo stať jednou z najúspešnejších spoločností súčasnosti operujúcich v danom segmente. Cieľom tejto práce je analýza vybraných marketingových aktivít aplikovaných v Česku a na Slovensku, ich naplánovanie, realizácia a porovnanie výsledkov. Na základe zhodnotenia doterajších aktivít je v závere práce navrhnutá ich optimalizácia a vylepšenie.