Marketingové aktivity spoločnosti Flixbus - Striežencová, Jana; Matysová, Kamila; Sterly, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práca sa zaoberá trhom autobusovej dopravy na území Českej a Slovenskej republiky a marketingom týchto služieb. Konkrétne je zameraná na nemeckého autobusového dopravcu FlixBus, ktorému sa vďaka unikátnemu biznis modelu a expanzii na nové trhy podarilo stať jednou z najúspešnejších spoločností súčasnosti operujúcich v danom segmente. Cieľom tejto práce je analýza vybraných marketingových aktivít aplikovaných v Česku a na Slovensku, ich naplánovanie, realizácia a porovnanie výsledkov. Na základe zhodnotenia doterajších aktivít je v závere práce navrhnutá ich optimalizácia a vylepšenie.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses