Výběr a implementace metodiky pro řízení projektů IS/ICT v malé IT společnosti - Hartman, Ondřej (2018)
Tématem této diplomové práce je výběr a implementace metodiky pro řízení projektů do vybrané IT společnosti. Hlavním cílem této práce je optimalizovat procesy vybrané společnosti s pomocí standardizovaných metodik pro řízení projektů. V práci je vytvořena analýza vybrané společnosti. Tato analýza následně odhaluje limity jednotlivých procesů společnosti a ty jsou dále odstraňovány pomocí výběru a implementace metodiky pro tuto společnost vybrané ze skupiny standardizovaných metodik pro řízení projektů, spolu s následnou implementaci a úpravou nástrojů pro podporu vybrané metodiky a samotného řízení a vývoje projektů.