Výběr a implementace metodiky pro řízení projektů IS/ICT v malé IT společnosti - Hartman, Ondřej; Chlapek, Dušan; Kučera, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tématem této diplomové práce je výběr a implementace metodiky pro řízení projektů do vybrané IT společnosti. Hlavním cílem této práce je optimalizovat procesy vybrané společnosti s pomocí standardizovaných metodik pro řízení projektů. V práci je vytvořena analýza vybrané společnosti. Tato analýza následně odhaluje limity jednotlivých procesů společnosti a ty jsou dále odstraňovány pomocí výběru a implementace metodiky pro tuto společnost vybrané ze skupiny standardizovaných metodik pro řízení projektů, spolu s následnou implementaci a úpravou nástrojů pro podporu vybrané metodiky a samotného řízení a vývoje projektů.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses