Analýza komunikačnej stratégie značky Zdravý svet v Globuse - Halušková, Katarína (2018)
Diplomová práca analyzuje komunikačnú stratégiu značky Zdravý svet v Globuse a jej následné vyhodnotenie a určenie odporúčaní na jej zlepšenie. Zameriava sa na situačnú analýzu značky Zdravý svet, vrátane skúmania konkurenčného prostredia, rozboru marketingového mixu a nástrojov použitých v rámci komunikačného mixu. Práca obsahuje vlastný výskum v podobe dotazníka, ktorého cieľom bolo preskúmať povedomie spotrebiteľov o značke Zdravý svet, ich vzťah k tejto značke, porovnanie povedomia značky Zdravý svet s inými značkami a zisťovanie povedomia spotrebiteľov o komunikačných aktivitách značky. Okrem toho mal výskum za úlohu upresniť cieľovú skupinu spotrebiteľov nakupujúcich biopotraviny a zistiť postoje a hodnoty tejto cieľovej skupiny. Záver práce obsahuje niekoľko odporúčaní na zlepšenie súčasnej komunikačnej stratégie spoločnosti Globus.