Přístupy webových single page aplikací - Zima, Marek (2018)
Diplomová práce se zabývá vývojem webových single page aplikací, jejich historií a moderními novinkami. Součástí je také porovnání používaných technologií v oblasti single page aplikací a následný výběr jedné, v níž bude navržena a implementována aplikace podle MMSP.