Přístupy webových single page aplikací - Zima, Marek; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Král, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Diplomová práce se zabývá vývojem webových single page aplikací, jejich historií a moderními novinkami. Součástí je také porovnání používaných technologií v oblasti single page aplikací a následný výběr jedné, v níž bude navržena a implementována aplikace podle MMSP.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses