Lean management ve společnosti Latecoere - Kučerová, Marie (2018)
Diplomová práce si klade za cíl představit a analyzovat praktiky a metody lean managementu v mezinárodním výrobním podniku, vhodnost jejich použití a možná zlepšení. Jedná se o metody celosvětově používané k dosažení tzv. štíhlého řízení podniku tkvící ve zvýšené pružnosti, agility a také snížení nákladů. Vybrané metody budou blíže specifikovány a rozebrány v teoretické části, poté blíže představeny a aplikovány v praxi. Výstupem práce bude bližší rozebrání těchto metod v praxi se zhodnocením vhodnosti použití a doporučením možného zlepšení.