Lean management ve společnosti Latecoere - Kučerová, Marie; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce si klade za cíl představit a analyzovat praktiky a metody lean managementu v mezinárodním výrobním podniku, vhodnost jejich použití a možná zlepšení. Jedná se o metody celosvětově používané k dosažení tzv. štíhlého řízení podniku tkvící ve zvýšené pružnosti, agility a také snížení nákladů. Vybrané metody budou blíže specifikovány a rozebrány v teoretické části, poté blíže představeny a aplikovány v praxi. Výstupem práce bude bližší rozebrání těchto metod v praxi se zhodnocením vhodnosti použití a doporučením možného zlepšení.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses