Marketingová komunikace Českého atletického svazu - Svoboda, Vojtěch; Horová, Olga; Tahal, Radek, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací Českého atletického svazu. Hlavním cílem práce je zkoumat účinnost metod, kterými Český atletický svaz komunikuje se svými členy a fanoušky. Sekundární cíl spočívá ve vypracování návrhů a doporučení, jejichž implementace by měla vést ke zlepšení budoucí komunikace. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou představena teoretická východiska soudobé marketingové komunikace sportovní organizace a popis Českého atletického svazu jako organizace. Praktická část se skládá z analýzy současného komunikačního mixu, kvantitativního výzkumu komunikace se členy, kvalitativního výzkumu komunikace s fanoušky a z těchto částí vycházejících návrhů a doporučení.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses