Analýza a návrh systému hodnocení zaměstnanců ve vybrané farmaceutické firmě - Jiroušková, Petra (2018)
Tato diplomová práce se zabývá systémem hodnocení zaměstnanců ve farmaceutické firmě. Cílem práce je zhodnocení stávajícího systému a tvorba opatření, která by mohla systém zlepšit. Pro tyto účely bylo provedeno šetření ve zkoumaném podniku. Praktická část obsahuje výsledky tohoto šetření a navrhnutá opatření. Závěr je shrnutím dosažených výsledků a dílčích kroků, které vedly k naplnění cíle práce.