Analýza a návrh systému hodnocení zaměstnanců ve vybrané farmaceutické firmě - Jiroušková, Petra; Pauknerová, Daniela, 1970-; Horáková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce se zabývá systémem hodnocení zaměstnanců ve farmaceutické firmě. Cílem práce je zhodnocení stávajícího systému a tvorba opatření, která by mohla systém zlepšit. Pro tyto účely bylo provedeno šetření ve zkoumaném podniku. Praktická část obsahuje výsledky tohoto šetření a navrhnutá opatření. Závěr je shrnutím dosažených výsledků a dílčích kroků, které vedly k naplnění cíle práce.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses