Marketingový projekt na Instagramu v oblasti cestovního ruchu se zaměřením na rusky mluvící uživatele - Kobzareva, Anastasia; Sigmund, Tomáš; Čermák, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Diplomová práce se zabývá marketingovém využitím mobilní aplikace Instagram s důrazem na osobní blogy a projektovém pohledem na jejich řízení. Cílem práce je nalezení funkční strategie pro úspěšné a nejvýhodnější vedení cestovního projektu na Instagramu zaměřenému hlavně na rusky mluvící uživatele této sociální sítě. Praktická část je věnovaná sestavení strategie pro osobní cestovní blogy na Instagramu převážně cílené na rusky mluvící uživatele této platformy. Pro dosažení výsledků jsem využila kvantitativního výzkumu, osobního rozhovoru s populární ruskou cestovní blogerkou a také výsledky analýzy provedené pomocí nástrojů Socialbakers. Pro efektivnější organizaci a řízení průběhu práce na strategickém marketingovém projektu na platformě Instagram je představen pohled na osobní blog na Instagramu přes prizmatu projektového řízení. Strategie zahrnuje veškeré kroky pro organizace úspěšného funkcionálního blogu: popisuje strategické založení cestovního marketingového projektu, uvádí záležitosti správného řízení blogu, doporučuje postupy provedení rozvoje instagramového účtu. Práce poskytne podrobný přehled současných trendů v oblasti osobních Instagram projektů a rady pro jejich efektivnější řízení a rozvoj.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses