Marketingový výzkum spokojenosti zákazníků se službami ve vybrané společnosti - Kratochvíl, Martin; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením spokojenosti zákazníků se službami ve vybrané společnosti. Práce nabízí teoretický vhled do problematiky spokojenosti zákazníků, jejího měření pomocí různých metod a vychází z rešerše literatury a zahraničních studií, které poskytují ucelený obraz o metodách meření spokojenosti zákazníků. Cílem práce je zjistit spokojenost zákazníků společnosti Crown Worldwide Movers s.r.o. s relokačními službami a navrhnout doporučení ke zlepšení poskytovaných služeb. Ke sběru dat bude využito kvantitativní metody, konkrétně písemného dotazování. Sesbíraná data budou vyhodnocena v programu SPSS Statistics od společnosti IBM a dále pomocí vybraných modelů pro měření spokojenosti zákazníků, konkrétně modelu „pouze spokojenost“, „důležitost-spokojenost“, diferenční analýzy a indexu spokojenosti zákazníků (CSI). Závěry a doporučení této studie by měla společnost CWM vzít v potaz a případně je implementovat.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses