Vytvoření realtime webové aplikace pomocí frameworků ReactJS a Laravel - Haška, David; Karkošková, Soňa; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením webové aplikace pro objednávání materiálu od dodavatele se zpracováním v reálném čase za pomocí frameworků ReactJS a Laravel. Pomocí analýzy existujících řešení a rešerše informací pro tvorbu takovéto aplikace je proveden návrh celé aplikace. Na základě tohoto návrhu je postupně popisován způsob implementace takovéto aplikace do reál-ného prostředí. Práce je rozdělena do tří základních celků. První z nich je popis metodiky práce, kde je podrobně popsáno, jaké metody jsou použity pro splnění cílů této práce. Druhý celek je teoretická část, kde jsou popsány základy webo-vých aplikací. Webové aplikace zpracovávají a zobrazují data v reálném čase pro všechny instance této aplikace a pak také popis nástrojů, které jsou použity při tvorbě samotné aplikace, což je v tomto případě třeba framework ReactJS nebo framework Laravel. Třetí a poslední celek je praktická část, což je samotná tvorba aplikace za použití informací a nástrojů z předchozích dvou celků.
Vedoucí práce: Soňa Karkošková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses