Mladá generácia jej postoje a vzťah k lojalitným programom - Rokošný, Lukáš; Tahal, Radek, 1970-; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Lojalitné programy patria medzi jedny z najstarších marketingových nástrojov na vytváranie zákazníckej lojality. Preto je zaujímavé pozrieť sa nato, ako tento nástroj vnímajú spotrebitelia v mladšom veku. Hlavným cieľom práce je práve zistiť, aké názory a postoje zastáva mladá generácia voči lojalitným programom. Cieľovou skupinou sú preto ľudia vo veku od 18 do 25 rokov. V práci je okrem iného zisťovaná znalosť lojalitných programov, preferencia jednotlivých typov programov či to ako si mladí ľudia predstavujú ideálny lojalitný program. Teoretická časť približuje pojmy ako lojalita zákazníka, podpora predaja či samotné lojalitné programy. Nachádza sa v nej taktiež stručné vysvetlenie marketingového výskumu a jeho určitých typov. V praktickej časti sú postupne predstavené a vyhodnotené oba typy výskumu. Záverečná časť práce následne obsahuje analýzu a interpretáciu výsledkov a stanovených výskumných cieľov.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses