Mobilní aplikace pro zařízení Breathing Friend - Dočkal, Jan (2018)
Práce se zaměřuje na mobilní vývoj Android aplikace pro společnost Breathing friend, kterápomáhá s odbouráváním dlouhodobého stresu skrze elektronickou antistresovou pomůcku.Charakteristickou vlastností aplikace je možnost komunikace skrze rozhraní Bluetooths antistresovou pomůckou. Pro potřeby vývoje mobilní aplikace je použit multiplatformníframework React Native. Na základě požadavků zadavatelů je navržena specifikace, jejíž výslednéprovedení bude odpovídat potřebám uživatelů. Hledání vhodného řešení je prováděno skrze sériiuživatelských testování. V závislosti na výsledcích testování je vytvořen grafický návrh, který jev poslední řadě implementován.