Proces plánování a provedení vlastního workshopu - Kokourova, Ekaterina; Chabirova, Majja; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato práce práce popisuje vytváření a plánování vlastního workshopu. Teoretická část se zabývá přínosem workshopu, jeho typy a porovnává workshop s ostatními formami setkání. Seznamuje s kroky, které spadají do plánovací fáze organizace workshopu, a popisuje techniku facilitace, která je hlavní v procesu provedení workshopu. Praktická část implementuje poznatky z teoretické části do popisu organizace vlastního workshopu a uvádí shrnutí zpětné vazby od účastníků.Cílem této práce je, aby někdo, kdo by chtěl vytvořit vlastní workshop, měl představu o práci, kterou musí provést, a kterým aspektům je třeba věnovat pozornost.
Vedoucí práce: Majja Chabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses