Jak si vybudovat kariéru freelance fotografa - Nguyen, Hai Yen (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou podnikání na volné noze, konkrétněji freelance fotografií. Teoretická část představuje základní definice a rozdělení žánrů fotografie jako takové. Dále se zabývá tématem time managementu, který bezpochyby patří k efektivnosti jakéhokoliv podnikání. Na závěr této části vysvětlím právní stránku tohoto druhu podnikání. Praktická část slouží jako příručka pro fotografy, kteří by chtěli začít podnikat na volné noze. Obsahuje různé tipy k dosažení tohoto cíle a na závěr jsou aplikované na vlastní projekt.