Marketingová analýza pro nově vznikající a na český trh vstupující firmu orientující se na svatební tiskoviny - Mléčková, Monika (2018)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou analýzou pro nově vznikající a na trh vstupující firmu, která se orientuje na svatební grafiku. Teoretická část uvádí základní definice z oblasti marketingu a marketingové komunikace. Popisuje situační analýzu a její metody. Následně se věnuje definici firmy, produktů a obchodnímu modelu této firmy. Praktická část aplikuje poznatky z části teoretické. Provádí analýzu konkurence, definuje cílovou skupinu a produkty.