Inflační účetnictví - Stojan, Jaroslav; Zelenka, Vladimír, 1961-; Zelenková, Marie, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Předmětem diplomové práce „Inflační účetnictví“ je analýza vlivu inflace na finanční výkazy. První část je zaměřena na nedostatky účetních výkazů způsobených změnou cenové hladiny a možnosti jejich teoretické úpravy k eliminaci těchto nedostatků. Druhá část se zabývá rozborem inflačního účetnictví podle Mezinárodních účetních standardů účetního výkaznictví, a aplikací na finanční výkazy společnosti nacházející se v zemi hyperinflační ekonomiky.
Vedoucí práce: Vladimír Zelenka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses