Systémová analýza retriage polytraumatizovaných dospělých pacientů v ČR - Béreš, Viktor; Lešetický, Ondřej; Krtička, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Práce pojednává o implementaci a nastavení (pod)systému specializované zdravotní péče o těžce zraněné (polytraumatizované) dospělé pacienty ve specifických podmínkách pluralitního veřejného zdravotního systému České republiky. Na podkladě systémové vědy analyzuje jednotlivé prvky a aktéry, definuje některé konkrétní problémy stávající případně odhaluje problémy nové a s důrazem na kvalitativní a ekonomickou efektivitu systému navrhuje možné konstrukce. K orientaci v komplexním problému se opírá o měkkou systémovou metodologii kombinovanou s retrospektivní a komparativní analýzou k podepření argumentů týkajích se ekonomického aspektu a efektivity systému.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses