Angažovanost zaměstnanců a faktory, které ji ovlivňují - Smetanová, Hana (2018)
Diplomová práce se věnuje problematice angažovanosti zaměstnanců. Cílem práce je změření angažovanosti u vybraných podniků. Na základě výsledků budou porovnány míry angažovanosti mezi organizacemi působící v České Republice a Portugalsku. Výzkum bude zaměřen také na identifikaci faktorů, které angažovanost ovlivňují.