Angažovanost zaměstnanců a faktory, které ji ovlivňují - Smetanová, Hana; Král, Pavel; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Diplomová práce se věnuje problematice angažovanosti zaměstnanců. Cílem práce je změření angažovanosti u vybraných podniků. Na základě výsledků budou porovnány míry angažovanosti mezi organizacemi působící v České Republice a Portugalsku. Výzkum bude zaměřen také na identifikaci faktorů, které angažovanost ovlivňují.
Vedoucí práce: Pavel Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: zaměstnanci; pracovní podmínky; pracovní spokojenost; srovnávací metody; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; employees; working conditions; job satisfaction; comparative methods; master's theses