Strategic analysis of the selected business - Černík, Jakub; Fiala, Roman, 1981-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Cílem této diplomové práce bude poskytnout komplexní strategickou analýzu trhu s průmyslovými vyráběnými krmivy v EU-28. Na základě výsledků celkové analýzy trhu prostřednictvím důkladného výzkumu současných a budoucích tržních podmínek a analýzy vnitřních zdrojů společnosti ADM bude zhodnoceno, zda dává smysl pro skupinu ADM rozšířit současné evropské operace a začít se aktivně podílet na průmyslové výrobě krmiv. Hlavním úkolem je zjistit, zda a za jakých okolností má smysl pro ADM se přímo podílet na trhu výroby krmných směsí; vše postavené na současné struktuře trhu, makroekonomických faktech a základních předpokladech v kombinaci se skutečným ekonomickým rámcem společnosti.
Vedoucí práce: Roman Fiala
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: průmyslová krmiva; strategický management; analýza nákladů a přínosů; zemědělská výroba; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; industrial feeding; strategic planning; cost-benefit analysis; agricultural production; master's theses