Vliv dotací v pojetí českých účetních předpisů na ocenění podniku - Sýkorová, Andrea; Maříková, Pavla, 1965-; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Současná úprava dotací v rámci českých účetních předpisů s sebou přináší různá specifika, v jejichž důsledku může docházet ke snížení vypovídací schopnosti účetních výkazů jakožto stěžejního zdroje informací pro ocenění podniku. Cílem diplomové práce je upozornit na tato úskalí, analyzovat jejich možné dopady na proces stanovení hodnoty podniku a v neposlední řadě též navrhnout způsob transformace účetních dat na data odrážející ekonomickou podstatu.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses