Podnikové kombinace pod společnou kontrolou - Lörinčík, Tomáš; Vomáčková, Hana; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce pojednává o problematice účetního zachycení a prezentaci podnikových kombinací pod společnou kontrolou. V teoretické části jsou syntetizovány globálně a lokálně uznávané účetní standardy (US GAAP, IFRS, IPSAS a české účetní legislativy) a jejich přístup k prezentaci transakcí pod společnou kontrolou. Praktická část práce aspiruje na nalezení takových cest, které mohou sloužit jako nástroj objektivizace finančních informací vztahujících se k podnikovým kombinacím pod společnou kontrolou.
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses