Analýza a zdokonalení controllingu konkrétního podniku - Šedivcová, Lucie (2018)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu a zdokonalení controllingu konkrétního podniku. Práce je rozdělena na dvě části, a to teoretickou část a praktickou část. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti controllingu, systému plánů a rozpočtů a členění nákladů. Praktická část nejprve představí zvolený podnik. Následně jsou definovány reporty podniku a sestaveny dílčí rozpočty a hlavní podnikový rozpočet. V závěru jsou uvedeny návrhy na zlepšení stávajícího systému controllingu.