Analýza vzdělávání ve vybrané společnosti - Zrůbková, Lucie (2018)
Cílem této diplomové práce je zanalyzovat a zhodnotit systém vzdělávání zaměstnanců v auditorské společnosti působící na českém trhu. Práce je rozdělena na část teoretickou, v níž jsou vysvětleny základní definice, strategie vzdělávání a proces vzdělávání zaměstnanců, včetně jednotlivých metod. Praktická část obsahuje charakteristiku společnosti, analýzu systému vzdělávání a metody vzdělávání. Práce se zaměřuje především na oblast technického vzdělávání, jelikož ta je typická pro společnost tohoto zaměření a na oblast vzdělávání měkkých dovedností a revitalizace tohoto konceptu. Součástí provedené analýzy jsou návrhy na zlepšení a optimalizaci komplexního vzdělávacího procesu, nebo některých jeho částí.