Firemní identita z pohledu zaměstnanců podniku - Pospíšil, Jaroslav (2018)
Práce má klasické dělení do čtyř hlavních kapitol. První, úvodní část vysvětluje motivace pro výběr tématu.Druhá, teoreticko-metodologická část, je zaměřena na zpracování dostupných zdrojů zabývajících se daným tématem. Jedná se jak o čistě teoretické zdroje, tak o již provedené výzkumy v minulosti.Třetí, praktická část práce je složena z kvantitativního i kvalitativního šetření mezi zaměstnanci daného podniku. Kvantitativní šetření je zaměřeno na několik dimenzí zamýšlených pro firemní identitu. Kvalitativní šetření poté doplňuje primární - kvantitativní data pro dokreslení celkového obrazu.V závěrečné části jsou shrnuta klíčová zjištění, uvedena doporučení pro danou firmu a zároveň návrhy pro případný další výzkum firemní identity nejen ve zvolené firmě.