Firemní identita z pohledu zaměstnanců podniku - Pospíšil, Jaroslav; Surynek, Alois, 1954-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Práce má klasické dělení do čtyř hlavních kapitol. První, úvodní část vysvětluje motivace pro výběr tématu.Druhá, teoreticko-metodologická část, je zaměřena na zpracování dostupných zdrojů zabývajících se daným tématem. Jedná se jak o čistě teoretické zdroje, tak o již provedené výzkumy v minulosti.Třetí, praktická část práce je složena z kvantitativního i kvalitativního šetření mezi zaměstnanci daného podniku. Kvantitativní šetření je zaměřeno na několik dimenzí zamýšlených pro firemní identitu. Kvalitativní šetření poté doplňuje primární - kvantitativní data pro dokreslení celkového obrazu.V závěrečné části jsou shrnuta klíčová zjištění, uvedena doporučení pro danou firmu a zároveň návrhy pro případný další výzkum firemní identity nejen ve zvolené firmě.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses