Zdanění sdílené ekonomiky v ČR - Černý, Zdeněk; Tepperová, Jana; Zídková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou zdanění sdílené ekonomiky v České republice. Cílem je zanalyzovat sdílenou ekonomiku v České republice s důrazem na poskytování ubytovacích služeb. V teoretické části je charakterizovaná samotná sdílená ekonomika a její možné podoby. Praktická část je zaměřena na problémy spojené s regulací sdíleného ubytování a rozpočtové dopady jeho omezování.
Vedoucí práce: Jana Tepperová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses