Ekologická logistika - Weis, Patrik (2019)
Ekologická logistika je široký pojem, který se dostává do popředí poslední desetiletí a z velké části se protíná s mnoha dalšími obory. V teoretické části budou vysvětleny a zdůrazněny ty oblasti, které jsou významné pro zpracování praktické části. Druhou, praktickou část, pak zaměřím na zefektivnění logistického řetězce ve smyslu environmentálním a ekonomickém. Rozebrána bude reverzní logistika, vztah k veřejnosti a primární oblastí bude alternativní palivo.