Ekologická logistika - Weis, Patrik; Novák, Radek, 1960-; Kuchár, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Ekologická logistika je široký pojem, který se dostává do popředí poslední desetiletí a z velké části se protíná s mnoha dalšími obory. V teoretické části budou vysvětleny a zdůrazněny ty oblasti, které jsou významné pro zpracování praktické části. Druhou, praktickou část, pak zaměřím na zefektivnění logistického řetězce ve smyslu environmentálním a ekonomickém. Rozebrána bude reverzní logistika, vztah k veřejnosti a primární oblastí bude alternativní palivo.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses