Daňová kvóta a daňové výdaje - Franc, Martin; Klazar, Stanislav, 1974-; Čejková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Práce se věnuje daňové kvótě a její vypovídací hodnotě o daňovém zatížení. Mimo obtíže s měřením HDP a vymezení daní jsou příčinou snížené mezinárodní srovnatelnosti daňové kvóty především zdanění vládních výdajů a veřejná podpora poskytovaná prostřednictvím daňových úlev. Práce se pokouší hledat možnosti zpřesnění daňové kvóty.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses