Analýza využití potenciálu Masarykových kasáren pro místní socioekonomický rozvoj - Nováková, Jana; Pělucha, Martin, 1980-; Feurich, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2019)
Tato práce se zabývá problematikou brownfieldů – zejména vojenských. Hlavním cílem práce je identifikovat možnosti využití Masarykových kasáren v Pardubicích. Teoretická část obsahuje úvod do problematiky, vymezení základních pojmů, konceptů, problémů a způsobů financování. Také se zaměřuje na specifika vojenských brownfieldů a uvádí příklady úspěšné revitalizace z České republiky i ze zahraničí. V praktické části jsou identifikovány možnosti využití Masarykových kasáren, které jsou dále analyzovány. Tato část obsahuje vlastní empirické šetření, a to reprezentativní dotazníkové šetření u obyvatel Pardubic a řízené rozhovory s klíčovými odbornými zástupci města.
Vedoucí práce: Martin Pělucha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses