Účetní a daňové konsekvence zpracované do architektury pro tvorbu webové aplikace - Ševcovic, Michal (2019)
Diplomová práce se zabývá automatizací procesů, které je možné ve standardních případech a využívaných obchodních modelech vytvořit. V první části definuje jednotlivé kroky, kterými prochází služba či produkt v obchodním řetězci a následně na tento řetězec navazuje s účetními a daňovými konsekvencemi, které v rámci tohoto procesu vznikají.