Účetní a daňové konsekvence zpracované do architektury pro tvorbu webové aplikace - Ševcovic, Michal; Pelák, Jiří, 1977-; Vaněčková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce se zabývá automatizací procesů, které je možné ve standardních případech a využívaných obchodních modelech vytvořit. V první části definuje jednotlivé kroky, kterými prochází služba či produkt v obchodním řetězci a následně na tento řetězec navazuje s účetními a daňovými konsekvencemi, které v rámci tohoto procesu vznikají.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses