Heterogenita obchodních cestujících v osobní letecké dopravě - Huňak, James; Zelený, Lubomír; Pernica, Petr, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Práce zkoumá heterogenitu segmentu obchodních cestujících v osobní letecké dopravě především z hlediska využití typu leteckého dopravce, přičemž se vychází z členění na tradiční (zkr. FSC – Full Service Carrier) a nízkonákladové letecké dopravce (zkr. LCC – Low-Cost Carrier). Cílem práce je popsat strukturu cestujících, jak se v jednotlivých skupinách mění determinanty rozhodování, a co proto vede k volbě společností LCC a FSC. Součástí je i detailní posouzení heterogenity obchodních cestujících v letecké dopravě z několika stanovených hledisek. Práce navazuje na řadu studií uskutečněných v uplynulých letech v zahraničí, jejichž výsledky byly prezentovány v prestižních vědeckých periodikách.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations