Plán zlepšování kvality v Nemocnici Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. - Ptáčková, Hana (2019)
Diplomová práce přezkoumává současný stav řízení kvality v Nemocnici Rudolfa a Stefanie Benešov, a. s.. Přezkoumání stavu řízení kvality se provádí zejména pomocí analýzy dat o kvalitě, tzv. indikátorů kvality. Při přezkoumání jsou využity vhodné nástroje a techniky. V závěru se stanovuje plán rozvoje managementu kvality.