Plán zlepšování kvality v Nemocnici Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. - Ptáčková, Hana; Pažitný, Peter, 1976-; Bednářová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Diplomová práce přezkoumává současný stav řízení kvality v Nemocnici Rudolfa a Stefanie Benešov, a. s.. Přezkoumání stavu řízení kvality se provádí zejména pomocí analýzy dat o kvalitě, tzv. indikátorů kvality. Při přezkoumání jsou využity vhodné nástroje a techniky. V závěru se stanovuje plán rozvoje managementu kvality.
Vedoucí práce: Peter Pažitný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: zdravotní péče; nemocnice; management jakosti; zdravotnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health care; hospitals; quality control; health service; master's theses