Daňové zatížení autodopravců v mezinárodní osobní dopravě států střední Evropy - Procházková, Karolína (2019)
Diplomová práce shromažďuje informace a poskytuje informace o daňovém zatížení autodopravců podnikajících v oboru hromadné osobní dopravy. Práce seznamuje s teoretickými základy osobní dopravy, silniční dopravní infrastruktury a s legislativou upravující zvolené téma. Práce poukazuje na problematiku časového a výkonového zpoplatnění spolu s daněmi, kterými může být autodopravce zatížen. Na závěr práce analyzuje zvolená zatížení ve státech střední Evropy.