Daňové zatížení autodopravců v mezinárodní osobní dopravě států střední Evropy - Procházková, Karolína; Zelený, Lubomír; Dohnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce shromažďuje informace a poskytuje informace o daňovém zatížení autodopravců podnikajících v oboru hromadné osobní dopravy. Práce seznamuje s teoretickými základy osobní dopravy, silniční dopravní infrastruktury a s legislativou upravující zvolené téma. Práce poukazuje na problematiku časového a výkonového zpoplatnění spolu s daněmi, kterými může být autodopravce zatížen. Na závěr práce analyzuje zvolená zatížení ve státech střední Evropy.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses