Strategická a finačná analýza firmy Mondelez Czech Republic s. r. o. - Gerberyová, Dominika; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cieľom tejto diplomovej práce je prevedenie strategickej a finančnej analýzy spoločnosti Mondelez Czech Republic s. r. o. Analyzované obdobie je od roku 2013 do roku 2017. Hierarchia diplomovej práce sa skladá z dvoch hlavných častí, a to teoretickej a praktickej. Prvá časť je tvorená teoretickými poznatkami z oblasti strategickej a finančnej analýzy. Strategická analýza spočíva vo vytýčení externých a interných faktorov pôsobiacich na spoločnosť. Finančná analýza zasa poskytuje metodické poznatky o jednotlivých ukazovateľoch a komplexných modeloch. Úlohou druhej časti je aplikácia informácií z teoretickej časti a porovnanie hodnôt s konkurenčnou spoločnosťou Nestlé Česko s. r. o. Záver práce obsahuje celkové zhodnotenie výsledkov firmy.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses